Quist & de Jonge

De Start

In 2011 werden de eerste stappen gezet op het terrein van het ondernemerschap. Dakdekkersbedrijf Quist werd een feit.
Na een aantal jaren kwamen de gebroeders de Jonge zich op de daken melden.
In 2019 werd besloten we de krachten van de eenmanszaken te bundelen onder noemer Quist & de Jonge B.V.

de visie

Wij positioneren ons als een dynamisch bedrijf met het vizier op de toekomst. Onze kernwaarden zijn, maatschappelijk verantwoord ondernemen en participeren in een duurzame werkmaatschappij.
Natuurlijk, duurzaamheid is een veel gehoorde en even zo vaak misplaatste kreet. Wij van Quist & de Jonge B.V. kunnen duurzaam ondernemen echter wél naar eer en geweten gebruiken.
Zo verwerken wij praktisch alleen EPDM dakbedekking. EPDM is ecologisch en momenteel de meest duurzame keuze voor het dak. Innovatieve manieren voor het verwerken van EPDM omarmen wij als eerste. Als het gaat om milieu vriendelijke ontwikkelingen van EPDM-montages en toepassingen staan wij dan ook graag vooraan.
Uiteraard zijn wij ook op het terrein van Groendaken constant bezig om ons bedrijf hierin steeds verder te ontwikkelen en te specialiseren. Wij beschikken over de benodigde certificaten, w.o. Groenkeur Certificaten. Daarbij zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd.
Kortomeen duurzame combinatie op hoogte is bij Quist & de Jonge niet alleen een slogan, maar brengen wij vooral de praktijk.