Quist & de Jonge

Groendak Zeeland

De subsidie kan worden aangevraagd van
6 april 2020 tot en met 15 november 2020.

Quist & de Jonge is ook uw prima bouwpartner als het gaat om de aanleg, renovatie en onderhoud van extensieve groendaken in Zeeland en omgeving.
Door onze jarenlange ervaring met het werken op hoogte en duurzame dakbedekking zoals EPDM weten wij natuurlijk als geen ander ook uw Groendak-projecten succesvol af te ronden.
Ook voor de ecologische Groendak-Projecten houden wij de lijnen weer kort. Eén aanspreekpunt voor de planning, uitvoering, garantie, nazorg en onderhoud.
En…, wij mogen rustig stellen dat wij praktisch voor ieder type groen- of groenblauwdak een passende oplossing in huis hebben. Onze expertise, ervaring en uitgebreid netwerk in Zeeland en daar buiten bieden hier prima fundamenten voor.
Kortom, kwaliteit en het houden aan afspraken is voor ons standaard. Zo werken wij nauw samen met de market leaders m.b.t. onze toeleverantie van groendaken t.w. Sempergreen.
Op de volgende pagina’s gaan wij verder in op een aantal “Groendak-Zaken”.
Wordt (of bent) u net zo enthousiast als wij en wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Uw vraagstukken zijn onze uitdagingen, waarvan wij u nu al een mooi resultaat kunnen garanderen… Een duurzame combinatie op hoogte.

De subsidie kan worden aangevraagd van
6 april 2020 tot en met 15 november 2020.

Fiscaal voordeel en subsidie

Systemen
Producten
Voordelen
Onderhoud