Het voordeel van Duurzaam

Sinds 2019 is het voor Zakelijke Opdrachtgevers mogelijk een aanzienlijk fiscaal voordeel te behalen indien er voor extensieve Groendaken wordt gekozen. De overheid wil investeringen in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen stimuleren en heeft hiervoor twee investeringsregelingen beschikbaar gesteld.
Als ondernemer kunt u daarom financieel voordelig investeren in milieuvriendelijke dakbedekking door gebruik te maken van de regeling Milieu-investeringsaftrek (MIA) én de Regeling willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil)
Dus, bent u van plan om te investeren in Groendaken, maak dan eens een vrijblijvende gesprek met Quist & de Jonge B.V. voor een duurzame toekomst.
•••
Begin april 2021 start de provincie Zeeland met de subsidie ronde voor Particuliere Investeerders en V.v.E’s in Groendaken.
Quist & de Jonge B.V. voldoet aan alle eisen die de Provincie als voorwaarde heeft gesteld om in aanmerking te komen voor deze subsidie. Voor het aanvragen van de subsidie verwijzen wij u naar: https://www.zeeland.nl/subsidie-aanvragen/subsidie-voor-aanleg-groene-daken
Wilt u zich optimaal laten begeleiden met het aanleggen van een duurzaam Groendak, neem dan contact met ons op.